Sådan oprettes eShop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb online for den rigtige butikspakke til dig. Der er en række pakker til rådighed for forskellige forretningsbehov, der omfatter tilpassede butikker med integrerede indkøbsvogne, søgemaskineoptimering og handelsbank integration. Du kan have brug for en no-frills webshop, der er let at konfigurere med minimal pris for en lille virksomhed, eller du kan få brug for en fuldt funktionel eShop med indholdsstyringsfunktioner afhængigt af størrelsen på din virksomhed og hvad du sælger.

2.

Opret en købmandskonto, hvis du ikke fik en med din eShop-pakke. Merchant konti tillader dig at acceptere betaling fra dine kunder. De bedste købmandskonti tager alle kreditkortbetalinger og leveres med en forsegling, der gør kunden sikker på at købe fra dig. Et af de mest kendte eksempler er Verisign. Du bør gøre det så nemt som muligt for dine kunder at købe fra dig, så tillader betaling via onlinecheck og telefonbestillinger, hvis det er muligt.

3.

Køb et domænenavn, såsom www.estore.com. Opret en hjemmeside selv eller ansæt en hjemmesideudvikler til at gøre det for dig. Gør din hjemmeside fuld af indhold om de varer og tjenester, du sælger, og integrér et link til eShop på dit websted.

4.

Se på din konkurrence og skriv dine afkast og udvekslingspolitik. Placer det på din e-butik, så dine kunder er fuldt ud klar over deres rettigheder, når de køber noget fra dig. Sørg for at du er ajour med forbrugerbeskyttelsesloven.

5.

Organiser dit produktkatalog, inden du uploader produkterne til din e-butik. Opdel dem i kategorier for at gøre det nemt for dine kunder at finde, hvad de vil.

6.

Brug et digitalt kamera af høj kvalitet, tag fotografier af de produkter, du sælger og upload dem til din e-butik. Hvis du sælger digitale produkter, som e-bøger, har du sandsynligvis fået tilpassede billeder af de produkter, der skal vises på din e-butik.

7.

Drev trafik til din eShop ved hjælp af internet marketing teknikker. Placer målrettede annoncer, bygg en mailingliste, lav målrettede email nyhedsbreve, skriv artikler relateret til dit produkt med links til dit websted og tilmeld dig et pay-per-click-annonceringsprogram, som Google Adsense.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har råd til at investere i din egen eShop og hjemmeside, overveje at deltage i hjemmesider som eBay, Yahoo købmandsløsninger, Etsy, CafePress og Zazzle. Disse websteder er gratis til at deltage, og du kan oprette dine egne e-butikker med dem. Du skal oprette en købmandskonto som f.eks. PayPal for at modtage betalinger til eBay. Der er forskellige omkostningseffektive medlemskabsalternativer, som du kan skræddersy til dit budget, og du kan oprette din egen eShop med dine egne produkter.
  • En eShop er en butik på internettet, hvor du kan sælge rigtige eller virtuelle varer, såsom software, til dine kunder. Med eShops er der ingen mellemmand. Din kunde køber dine produkter direkte fra dig, sælgeren. Processen hedder business-to-customer online shopping. Eshops er også kendt som e-butikker, online butikker og web-butikker. De er relativt enkle at oprette, men en forståelse af internetmarkedsføring er afgørende for at gøre din eShop til en succes.