Sådan tilføjes arbejdsstationer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Netværksserver

1.

Tilslut enden af ​​et Ethernet-kabel til den første port på et Ethernet-hub. Tilslut den anden ende til Ethernet-porten på bagsiden af ​​Mainframe-computeren.

2.

Tilslut enden af ​​et Ethernet-kabel til Port 2 på bagsiden af ​​et Ethernet-hub. Tilslut den anden ende til Ethernet-porten på bagsiden af ​​den første arbejdsstation.

3.

Slut enden af ​​et andet Ethernet-kabel til port 3 på Ethernet-hub. Slut den anden ende til Ethernet-porten på den anden arbejdsstation.

4.

Fortsæt med at tilføje arbejdspladser i denne metode. Brug en større 24-port hub, hvis du planlægger at forbinde mere end fem arbejdsstationer.

5.

Tænd arbejdsstationerne og netværk computere fra hovedrammen ved hjælp af firmware serversoftwaren eller Windows-netværkets wizard.

6.

Få adgang til Windows-netværksguiden ved at gå til 'Start', 'Kontrolpanel' og vælge 'Netværk og Internet'. Klik på 'Indstil eller skift dit hjem eller lille kontor netværk' og følg skærmopkaldene for at oprette netværket. Udfør dette trin på den computer, du bruger som server og alle arbejdsstationer.

7.

Vælg de filer, programmer og enheder, du vil dele på servercomputeren. < / p>

Domain Workstation

1.

Gå til 'Start' og 'Denne computer' og vælg 'Egenskaber'.

2. < / p>

Vælg fanen 'Computer Name', og bemærk det standard computernavn. Vælg 'Skift indstillinger', og indtast administratornavnet og adgangskoden, hvis du bliver bedt om det.

3.

Vælg fanen 'Computer Name', og vælg derefter 'Change.' Vælg 'Netværks-id', hvis du planlægger at placere arbejdsstationen på en domæneserver. Vent til guiden Arbejdsgruppen starter.

4.

Klik på 'Domæne' under medlemskategorien.

5.

Enter det domænenavn, du vil sætte arbejdsstationen på, og klik på 'OK'.

6.

Indtast domænenavnet brugernavn og adgangskode. Genstart computeren, så ændringerne træder i kraft.

Arbejdspladsen er simpelthen en personlig computer, der er forbundet til et netværk, der deler ressourcer med en anden computer, der fungerer som en server. Serveren giver brugere adgang til delte software- og hardwareressourcer som printere. I nogle tilfælde er arbejdsstationerne ikke forbundet til en servercomputer, men i stedet forbundet til en internetserver eller et domæne, hvilket gør det til en fjernarbejdsstation, hvilket betyder, at enhver computer fra et hvilket som helst sted kan blive en arbejdsstation af denne type.