Sådan tilføjes trådløs til en Thinkpad R30

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på den trådløse knap i Windows 7 systembakke. Hvis du ikke har nogen forbindelse allerede, har ikonet en 'X' på den for at angive, at der ikke findes en trådløs forbindelse.

2.

Klik på det trådløse netværksnavn, der er angivet i pop- op vindue. Det trådløse navn er identifikationen til dit personlige netværk.

3.

Skriv dit netværkskort. Denne kode er adgangskoden oprettet, da du installerede routeren. forbinder til et firma eller et offentligt netværk, giver administratoren dig denne adgangskode.

4.

Klik på 'Connect.' Du forbinder det trådløse netværk. Du kan bruge sine ressourcer og internetforbindelse fra IBM laptop.

IBM fremstiller og sender Lenovo Thinkpad-modeller med et netværkskort integreret med systemet. Inden du kan bruge det trådløse kort, skal du sætte det op på Windows-computeren. Processen til at tilføje trådløse forbindelser til en ThinkPad ligner at tilføje trådløs på andre computere. Windows indeholder en guide, der hjælper dig med at guide dig igennem processen med at tilføje den trådløse forbindelse til den bærbare computer.