Sådan tilslutter du en ny computer til min Comcast-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer en router. Slut Internet-routeren til et stikkontakt i nærheden af ​​din computer. Tænd for strømmen, og tilslut et netværkskabel fra en af ​​de åbne porte til computerens netværksadapter til routeren.

2.

Tilslut Comcast-kabelmodemet til routeren . Tilslut netværkskablet fra modemet til internetporten på routeren.

3.

Åbn en webbrowser på den computer, der er tilsluttet routeren. Indtast IP adresse til routeren i browserens adresselinje. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste routers brugernavn og adgangskode. Indtast adgangskode og forbindelsestype til Comcast brugernavn og gem indstillingerne. Du skal muligvis kontakte Comcast for at få disse oplysninger til din konto.

4.

Tilslut et netværkskabel fra den nye computers netværkskort til en anden åben port på routeren. Hvis du har en trådløs adapter, kan du også bruge denne til at oprette forbindelse til routeren. Tilslutning til routeren vil dele Comcast-forbindelsen til hver computer, der er forbundet med den.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke tilføjer en ny tilføjelse computer, men bare skifte computere til en nyere, skal du bare afbryde netværkskablet fra den gamle computer og tilslutte den til netværksadapteren på din nye computer.
  • Comcast er en førende kabelværktøj, der leverer tv, telefon og forskellige niveauer af internetforbindelser til offentligheden på steder i hele USA. Comcast leverer bredbåndsinternet-tjenester, og selvom forbindelsen du har, kan variere, vil det være hurtigt nok til nemt at dele med flere computere. Du skal bare tilmelde signalet, så det kan deles til den ekstra nye computer.