Sådan tilsluttes en bærbar computer til en skål

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut strømledningen til strømforsyningen til satellit-internetmodemet til en stikkontakt for strøm. Tilslut strømkablet, der er tilsluttet strømforsyningen, til strømindgangen på satellit-internetmodemet.

2.

Skru den frie ende af koaksialkablet, der er forbundet til parabolantenne ind i coax input på satellit internet modem. Slut den ene ende af et USB-kabel til USB-porten på satellit-internetmodemet. Tilslut den anden ende af USB-kablet til en USB-port på den bærbare computer.

3.

Indsæt installationsskiven til satellitinternetmodem i diskens slot på den bærbare computer. Skub diskskuffen ud, læg disken på bakken, og luk skuffen manuelt, hvis der ikke er en diskplads.

4.

Dobbeltklik på ikonet på disken, når det vises på skrivebordet. Dobbeltklik på installationsprogrammets ikon inde i vinduet, der vises. Følg menukommandoerne for at installere programmet, herunder indtastning af personlige og / eller satellitabonnementsoplysninger som ønsket. Genstart den bærbare computer, når installationen er færdig.

5.

Højreklik på ikonet på disken, der findes på skrivebordet. Vælg 'Eject' fra pop op-menuen. Fjern disken, når den udsender sig fra diskpladsen, skub derefter diskskuffen manuelt ud, fjern disken og luk bakken, hvis der ikke er en diskplads.

6.

Slut den ene ende af et telefonledning til 'Telefon' -indgangen på modemmet. Sæt den anden ende af telefonledningen i en telefonstik.

Tips og advarsler

  • Der kræves en dedikeret telefonlinje for at Brug satellit-internetmodem.
  • En parabolantenn kan bruges til at give internetadgang fra overhead-satellitten på samme måde som i et trådløst hjemmenetværk; Dette forudsætter, at parabolantennes tjenesteudbyder tilbyder brugeren denne mulighed. Ved at tilslutte en bærbar computer til parabolantenne kræver det ikke at købe hardware eller downloade nogen programmer, da alt, hvad der er nødvendigt, leveres af satellitudbyderen. Proceduren er ligetil, og når det er gjort, kan internettet fås på samme måde som det ville være, hvis der var et hjemmenetværk, der bruges i stedet.