Trådløs internetindstillinger til Road Runner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Road Runner af Time Warner Cable er en stor højhastigheds-internetudbyder, især i New York-området. Med hastigheder på op til tre gange hurtigere end standard DSL og 100 gange hurtigere end opkald, og understøttet af Time Warners avancerede fiberoptiske netværk, giver Road Runner hurtig, enkel og pålidelig bredbåndsadgang. Road Runner tilbyder også flere muligheder, hvis du er interesseret i trådløs internetadgang til bærbare computere og andre mobile enheder, der opfylder mobilenheder. Du bør vælge mellem en af ​​disse muligheder baseret på dine individuelle behov og præferencer.

Brug af din egen trådløse router

Køb din egen trådløse router og tilslut det til dit Road Runner-kabelmodem. Dette er den anbefalede løsning, hvor du kan bruge din router andetsteds, selvom du beslutter at skifte til en anden internetudbyder. Road Runner giver dig mulighed for at bruge din egen trådløse router så længe det er kompatibelt med deres kabelmodem. Når du køber routeren, skal du også sørge for at den er kompatibel med din bærbare computer. Følg de detaljerede instruktioner, der følger med routeren, for at installere den og oprette trådløs adgang på din computer eller anden mobil enhed. Placér routeren i tæt nærhed til hvor du vil bruge det og også sørge for, at der ikke er forhindringer eller magnetiske forstyrrelser, der kan påvirke signalet. Sørg for at oprette en sikkerhedsnøgle under installationsprocessen for at forhindre uautoriseret adgang og også ændre den trådløse krypteringsfunktion til WPA2 fra WEP for mere robust sikkerhed.

Wireless Road Runner

Du kan også abonnere på Wireless Road Runner service til et ekstra månedligt gebyr på $5,95. I så fald leverer Time Warner Cable den trådløse router, men du vil blive opkrævet et månedligt gebyr for trådløs service.

Time Warner Cable WiFi

Hvis du er en Road Runner kunde, kan du også udnytte Time Warner Kabels nye WiFi-service tilbydes i New York Metropolitan area. Ved hjælp af dit Road Runner brugernavn og adgangskode kan du få adgang til internettet på din bærbare eller mobile enhed i en af ​​Time Warner-kablerne 'flere WiFi hot-spots og også områder, der er omfattet af Comcast-netværket. Dette kan være et godt valg for vejkrigere, da det giver bred dækning.