Sådan Hard-Wire en computer til høj hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller din computer for en Ethernet-port. Det ligner en telefonstik, men bredere og højere. Alle moderne desktops og bærbare computere har Ethernet-porte på bagsiden. Ældre desktops kan have et separat Ethernet-kort eller slet ingen. Hvis du ikke har nogen Ethernet-port, skal du købe en, der er kompatibel med dit operativsystem.

2.

Køb et Ethernet-kabel, der er langt nok til at gå fra din router eller modem til din computer. Kabler kan købes hos elektronikforretninger og endda hos fællesforretninger som Target og Walmart.

3.

Indsæt den ene ende af kablet i en af ​​portene på din router, dit kabelmodem eller DSL-modem.

4.

Sæt den modsatte ende af kablet i Ethernet-porten på din computer. Bundkort på desktops har små lysdioder, der tændes, når en netværksforbindelse er lavet lige ved det sted, hvor kablet er fastgjort til computeren.

5.

Bekræft forbindelsen fungerer. Hvis computeren er tændt, registreres forbindelsen automatisk, forudsat at du har de rigtige drivere installeret. De fleste computere konfigurerer automatisk nye forbindelser automatisk. Hvis du har problemer, skal du kontrollere driverne til din Ethernet-enhed, din router og endelig dit modem. Kontakt en professionel, hvis du ikke kan bestemme kilden til problemet.

Højhastigheds internet er tilgængelig næsten overalt i disse dage. Selvom mange computere, især bærbare computere, bruger trådløst internet, anvender desktops hardkablede netværk og giver bedre pålidelighed ved højere hastigheder. Hvis du har svært ved at binde computeren til din internetforbindelse, er alt, hvad du behøver, et netværk eller et Ethernet-kabel, en router, hvis du vil tilslutte mere end en computer og få adgang til dit kabel- eller DSL-modem.