Sådan ændres en NIC-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Technitium MAC Address Changer

1.

Download Technitium MAC Address Changer. Installer programmet.

2.

Åbn Technitium MAC Address Changer. Find dit netværkskort i listen og klik på det.

3.

Klik på 'Skift MAC' for at ændre netværkskortets MAC-adresse. Indtast det nye MAC-adresse. Klik på 'Bekræft' for at gemme adresseændringen.

SMAC 2.0

1.

Download SMAC 2.0. Installer programmet.

2.

Åbn SMAC 2.0 og klik på dit netværkskort på listen.

3.

Klik på 'Opdater MAC' for at ændre din netværkskortets MAC-adresse. Indtast den nye MAC-adresse. Klik på 'Bekræft ændring'.

Gentag MAC Pro

1.

Download Gentag MAC Pro. Installer programmet.

2.

Åbn Gentag MAC Pro og klik på dit netværkskort i listen.

3.

Klik på 'Skift indstillinger' og derefter 'Skift MAC'. Indtast den nye MAC-adresse. Klik på 'Bekræft'.

Tips og advarsler

  • Du kan oprette en MAC-adresse, så længe den er i overensstemmelse med en kombination af 12 cifre og / eller bogstaver adskilt af kolonier i grupper på 2.
  • Hvis du vil ændre din MAC-adresse for at undgå lovhåndhævelse, kan det være en forbrydelse og ikke godkendes af denne artikel.
  • Et netværkskort (NIC) giver din computer mulighed for at oprette forbindelse til internettet og behandle de data, der sendes og modtages. Hver NIC har en adresse, specifikt en MAC-adresse (Media Access Control). MAC-adressen til et NIC er normalt oprettet af NIC-producenten og ændres ikke manuelt manuelt. Det er ikke desto mindre muligt at ændre din NICs MAC-adresse via forskellige gratis programmer. Hvis du ændrer din NIC-adresse, kan du skjule din identitet på internettet.