Sådan ændres en statisk IP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' knappen på skrivebordet og vælg 'Kontrolpanel.' I det åbne vindue skal du klikke på 'Netværk og Internet', og derefter klikke på 'Netværks- og delingscenter'. Dette lister flere konfigurationer til din computer.

2.

Klik på linket til venstre, der er mærket 'Administrer netværksforbindelser.' Dette viser dine netværkskort. Højreklik på det kort, du vil redigere, og vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et konfigurationsvindue.

3.

Klik på 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)' og klik derefter på knappen 'Egenskaber'. Dette åbner et konfigurationsvindue, hvor du ser din nuværende statiske IP-adresse.

4.

Indtast din nye IP-adresse i tekstboksen mærket 'IP-adresse'. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Klik på 'OK' igen i vinduet med hovedegenskaber for at gemme og lukke dine IP-konfigurationer.

Tips og advarsler

  • Pas på ikke at forkaste den nye statiske IP-adresse. En forkert statisk IP-adresse forhindrer dig i at oprette forbindelse til dit netværk.
  • En statisk IP-adresse (Internet Protocol) er en numerisk værdi, der identificerer din computer på netværket. Alle computere på internettet har en IP-adresse, så brugerne kan indtaste et menneskeligt venligt navn. For eksempel er 'demandstudios.com' et menneskevenligt navn. Det menneskelige venlige navn er oversat til en IP-adresse, som er placeringen af ​​computeren på netværket. Hvis din Windows-computer er indstillet med en statisk IP, kan du ændre denne værdi i netværksindstillingerne.