Sådan bruges Netsh til at ændre IP-adresser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', og skriv derefter 'CMD' i søgefeltet.

2.

Højreklik på 'CMD.exe 'i programlisten og vælg derefter' Kør som administrator '. Klik på 'Ja' i dialogboksen Brugerkontrolkontrol.

3.

Skriv 'netsh' uden citater og tryk 'Enter'. Dette ændrer kommandolinjen i prompt til netsh-hjælpeprogrammet.

4.

Skriv følgende:interface 'ip-adresse adresse navn =' Local Area Connection 'statisk 192.168.0.1og tryk på' Enter '-tasten. Udskift' Local Area Connection 'med den faktiske navn på forbindelsesgrænsefladen. Hvis grænsefladenavnet er et enkelt ord eller en sætning, behøver du ikke bruge citatmærker. Udskift '192.168.0.1' med den egentlige IP-adresse. Du kan erstatte ordet 'adresse' med 'DNS, Gateway, Mask og WINS '.

Et værktøj, der tillader netværkskonfiguration fra kommandoprompten, kan netsh konfigurere indstillingerne for netværksadresse på både lokale og eksterne computere. Ved at arbejde inden for netsh-kommandolinjeværktøjet kan du fejle problemer med netværkstilslutninger hurtigt og effektivt uden at skulle foretage nogen af ​​ændringerne i Windows Stifinder. netsh er også en fantastisk måde at foretage globale ændringer på konfigurationen af ​​andre computere på dit netværk.