Sådan deler du en printer via en Linksys Wireless Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

USB direkte forbindelse

1.

Konfigurer Linksys trådløse router og opret et trådløst netværk. Adgangskodebeskyt dit trådløse netværk for at undgå, at andre får adgang til forbindelsen eller printeren.

2.

Tilslut printeren til den trådløse router ved hjælp af den ledige USB-port på routeren. Ikke alle trådløse routere er udstyret med en USB-port.

3.

Søg efter den nye printerforbindelse på din computer for at tilføje den som en af ​​de tilgængelige muligheder. Fra 'Kontrolpanel' skal du klikke på 'Enheder og printere', og derefter 'Tilføj en printer'. Find den printer, du har tilsluttet den trådløse router, og klik på 'OK' for at tilføje den til dine tilgængelige printerindstillinger.

Trådløs deling

1.

Konfigurer Linksys trådløse router og oprette et trådløst netværk. Adgangskodebeskyt dit trådløse netværk for at undgå, at andre får adgang til forbindelsen eller printeren.

2.

Tilslut og installer printeren på en af ​​de computere, der er tilsluttet det trådløse netværk.

3.

Åbn computerens delingsindstillinger ved at klikke på 'Start - u0026 gt; Kontrolpanel - u0026 gt; Netværk og deling - u0026 gt; Deling indstillinger. 'Aktiver' Fil og printerdeling. '

4.

Klik på' Start - u0026 gt; Kontrolpanel - u0026 gt; Printere og faxmeddelelser. 'Find ikonet for den printer, du vil dele via den trådløse router, og højreklik på den. Vælg' Del denne printer 'og klik på' OK '. Afhængigt af dit operativsystem skal du muligvis højreklikke , vælg 'Printeregenskaber', og fanen 'Deling' klikker på 'Del denne printer.'

Med flere computere og en håndfuld andre enheder med trådløse funktioner er hjemmet trådløse netværk af afgørende betydning for ethvert tech-savvy husstand. Trådløse netværk kan dog gøre mere end blot at levere en internetforbindelse. Hvis du deler din printer via dit trådløse netværk, kan du udskrive fra enhver computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk, uden at have en hardwired printer til computer-forbindelse. At dele en printer med flere computere via en Linksys trådløse router kræver kun en simpel installationsproces.