Sådan får du gratis internet med en trådløs antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til et sted, der tilbyder gratis trådløst internet. McDonald's, Panera Bread og de fleste amtsbiblioteker over hele landet er eksempler på steder, hvor du gratis kan oprette forbindelse til internettet trådløst.

2.

Sæt i et område, der er tæt på en stikkontakt. Tilslut strømledningen til din bærbare computer, tænd den og log ind på Windows. Tryk på knappen 'Trådløs' på den bærbare computer for at tænde den trådløse antenne. Knappen vil normalt have et trådløst ikon på det.

3.

Klik på ikonet 'Trådløst' på proceslinjen nederst til højre på skærmen. Vælg det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik derefter på knappen 'Connect'. Du bliver automatisk forbundet til internettet. På nogle steder skal du acceptere servicevilkårene inden du opretter forbindelse til internettet.

De fleste bærbare computere, der sælges i dag, er udstyret med en trådløs antenne, der kan hente radiosignalerne fra trådløse netværk. Du kan betale for trådløs internetadgang til dit hjem eller få gratis internetadgang fra steder, der tilbyder det. Der er mange steder i hele landet, fra kaffebarer til lufthavnen, som giver dig adgang til deres trådløse netværk gratis. For at oprette forbindelse til netværket skal du sørge for, at din trådløse antenne er tændt.