Sådan finder du en Bluetooth-enhed på en Compaq NX9600

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'. Vælg 'Kontrolpanel' fra menuen 'Start'. Højreklik på ikonet 'Bluetooth'. Vælg 'Åbn' i menuen for at åbne vinduet 'Bluetooth-enheder'.

2.

Klik på fanen 'Indstillinger' foran.

3 .

Klik på et afkrydsningsfelt i feltet ud for 'Vis Bluetooth-ikonet i meddelelsesområdet.'

4.

Klik på 'Anvend' og 'OK' knapper. Se på proceslinjen nederst på Windows-skrivebordet for at finde og få adgang til Bluetooth-enheden på Compaq NX9600.

Tips og advarsler

  • Naviger til det første link i afsnittet Ressourcer for at lære at bruge og fejlfinding af Bluetooth-enheden på Compaq NX9600.
  • Hewlett-Packards Compaq NX9600 understøtter Bluetooth-funktionalitet, men ligesom mange dele af en notesbog er det ubemærket. Notebooks efterligner stationære pc'er og er meget mobile, og derfor er delene generelt mindre og sværere at finde på maskinen. HP vælger også at integrere Bluetooth-teknologi med andre trådløse netværkshardware på computeren, hvilket gør enhedens identifikation vanskeligere. Bluetooth er som en trådløs lokalnetforbindelse (WLAN), fordi den kan lette netværksdannelse af en computer, men understøtter også hovedtelefoner, mobiltelefoner og andre eksterne enheder . Hvis du er i tvivl om du har Bluetooth på Compaq NX9600, kan du nemt kontrollere tilgængeligheden.