Sådan genstartes en router eksternt med AT u0026 T DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start en webbrowser. Indtast routerens IP-adresse i browserens adresselinje. Henvis til AT u0026 T-routerhåndbogen for den nøjagtige IP-adresse. Et eksempel på, hvordan IP-adressen kan se ud, er 192.168.3.1. Routerens loginside åbnes.

Indtast routerns brugernavn og adgangskode i de relevante felter. Kontroller routers brugervejledning for de nøjagtige loginoplysninger. Ruteprogrammets konfigurationsside åbnes.

3.

Klik på fanen 'Grundindstillinger', 'Indstillinger' eller 'Grundlæggende opsætning'. Det nøjagtige faneblad vil afhænge af modellen til AT u0026 T DSL router, som du har. Klik på 'Apply' eller 'Save' knappen for at genstarte routeren. I nogle modeller skal du klikke på 'Reboot' knappen for at genstarte routeren. Luk browseren, når du er færdig.

AT u0026 T-selskabet tilbyder ud over at tilbyde trådløs telefon, hjemme telefon og digital tv-tjeneste DSL-internetadgang. AT u0026 T giver kunderne en DSL-router for at få adgang til internettet, hvis de ikke allerede ejer en. Hvis internettet er nede eller kun fungerer intermitterende, kan genstart af routeren løse problemet. Det er muligt at genstarte routeren eksternt ved at få adgang til dens konfigurationsside via en hvilken som helst webbrowser.