Sådan implementeres den trådløse sikkerhedsnøgle via gruppepolitik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Skriv 'gpedit.msc' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne din policy editor. Denne kommando er genvejen for hurtigt at åbne manager.

2.

Klik på ikonet 'Computer Configuration' til venstre for vinduet. Dette åbner en udvidet liste over muligheder. Klik på 'Windows-indstillinger', derefter 'Sikkerhedsindstillinger' og derefter 'Filsystem'.

3.

Højreklik på hvide rum i detailruden og vælg 'Opret trådløs netværkspolitik .' Dette åbner et konfigurationsvindue.

4.

Skriv et navn til din trådløse politik i tekstfeltet 'Navn'. Klik på 'Næste'. Vælg 'Ethvert tilgængeligt netværk (adgangspunkt foretrukket)' i rullemenuen 'Netværk til adgang'.

5.

Klik på fanen 'Foretrukne netværk'. Klik på 'Tilføj' for at åbne et trådløst netværkskonfigurationsvindue. Tilføj dit netværks-id og sikkerhedstypen i konfigurationsvinduet. Dette udnytter netværksnøglen til dine brugere, der opretter forbindelse til netværket. Klik på 'OK' for at gemme dine trådløse GPO-indstillinger.

Hvis du kører et trådløst netværk, kan du kontrollere netværksidentifikations- og sikkerhedsindstillingerne ved hjælp af gruppepolitikkerne. Gruppepolitisk objekt (GPO) er en del af et Windows-domænenetværk. GPO gør det muligt at styre alle aspekter af dit netværk, så netværksadministratorer har en mere bekvem måde at oprette netværksressourcer på. Du udfører denne opgave i gruppepolicyeditoren, som er tilgængelig på din Windows-server.