Sådan installeres en trådløs bredbåndsnetværksbaseret Wireless Base Station

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på administratorkontoen på din computer og sluk for alle firewall- eller internetdelingssoftware, du tidligere har kørt den trådløse basestation erstatter dem. Afbryd forbindelsen til din computer fra internettet.

2.

Indsæt cd'en til den trådløse basestationsopsætning i din computer. Hvis opsætningen ikke starter automatisk, skal du klikke på 'Start', vælg 'Denne computer', dobbeltklik på cd-rom-ikonet og dobbeltklik på 'Setup' eller 'Setup.exe.'

3.

Følg de enkle trinvise installationsinstruktioner, og vælg 'Opsætning af den trådløse basestation', når du bliver bedt om at blive installeret i anden del af installationen. Opsætningen vil instruere dig om at oprette forbindelse til din trådløse basestation til dit modem og din computer.

4.

Træk Ethernet-kablet ud af din computer (hvis du ikke allerede har det ). Slut den ene ende af Ethernet-kablet til modemet, og sæt den anden ende i porten 'Til modem' på bagsiden af ​​den trådløse basestation. Med det blå Ethernet-kabel, der fulgte med modemet, skal du slutte den ene ende til ' 1 '-porten og den anden ende i din computer. Slut strømadapteren til dit modem og sæt det i en stikkontakt. Strømindikatorlampen tænder, vend tilbage til installationsguiden og klik på' Næste '.

< p> 5.

Aktiver trådløs sikkerhed (WEP), når du bliver bedt om det. Opret en diskette, udskriv eller skriv listen over netværksindstillinger og din WEP-nøgle, når opsætningen giver dig Med denne information gemmes den på et sikkert sted. Klik på 'Afslut'. Test dit trådløse netværk ved at forbinde en trådløst aktiveret enhed.

Tips og advarsler

  • Sikre din computer ter og andre trådløse enheder fra virus og ondsindet software med et antivirusprogram.
  • Der er et par modeller af trådløse basestationer i bredbåndsnetværk i Microsoft, og både (MN-500 og MN-700) giver en nem installationsproces, et stærkt trådløst signal og effektive sikkerhedsfunktioner. Installation, tilslutning og konfiguration af din trådløse basestation til din egen specifikation kan opnås på blot et spørgsmål om et par klik og omkring en halv time af din tid.