Sådan øges hastigheden fra 2kb til 54kb ved opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et nyt opkaldsmodem. Hvis du får en hastighed på 2Kb pr. Sekund, er chancerne for, at det eksisterende modem er gammelt og forældet. Besøg en nærliggende elektronik butik eller gå online for at købe et nyt og opdateret opkaldsmodem. Sørg for, at modemet overholder V.92 standarder. Du bør finde denne betegnelse på boksetiketten.

2.

Forøg dial-up modemhastigheden. Start værktøjet 'Kør' fra Start-menuen og skriv 'devmgmt.msc.' Tryk 'Enter'. Find 'Modemer' på listen over tilgængelige enheder. Klik på plustegnet ved siden af ​​det. Højreklik på opkaldsmodemet og vælg 'Egenskaber'. Vælg fanen mærket 'Modem'. Klik på rullemenuen mærket 'Maksimal porthastighed'. Vælg højeste hastighed. Klik på 'Anvend'.

3.

Forbedre opkaldsforbindelsen fra indstillingerne for webbrowser. Naviger til 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på ikonet, der siger 'Internetindstillinger'. Klik på 'Slet ...' i underafsnittet 'Gennemse historie'. Klik for at kontrollere 'Midlertidige internetfiler' og 'Cookies'. Klik på 'Slet' -knappen.

4.

Naviger tilbage til 'Internetindstillinger' fra sidste trin. Klik på 'Indstillinger' i underafsnittet 'Gennemsynshistorik.' Træk diasmenuen til højre for at øge diskhukommelsen til internetbrug.

5.

Minimer multitasking. Luk ubrugte programmer og vinduer. Denne metode forbedrer opkaldshastigheden.

En opkaldsforbindelse bruger en telefonlinje til at oprette forbindelse til internettet. Det er betydeligt langsommere end bredbånds- eller DSL-forbindelser. Browseroplevelsen er muligvis ikke tilfredsstillende, hvis forbindelseshastigheden kun er 2Kb pr. Sekund. Mens du måske aldrig opnår et bredbånds hastighed ved hjælp af en opkaldsforbindelse, kan du forbedre dens ydeevne. Du kan få op til 54Kb pr. Sekund ved at følge visse metoder.