Sådan opretter du en testwebsted HTTP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og skriv 'inetmgr.msc' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne Microsoft IIS-konsoladministratoren.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​ikonet 'Sites'. Dette viser alle de installerede websteder. Højreklik på 'Standard Website'. Vælg 'Tilføj program' for at starte guiden.

3.

Skriv et alias i tekstboksen. Dette er aliaset, der bruges til at få adgang til testwebstedet. Klik på 'Næste'. Indtast den mappe, hvor testwebstedets filer er placeret. Klik på 'Næste'.

4.

Gennemgå dine webstedsindstillinger og klik på 'OK'. Dette skaber din testwebside. For at teste de nye indstillinger skal du åbne en browser og skrive testwebstedet i browserens adressefelt. Hvis din hjemmeside f.eks. Er placeret på en computer med navnet 'test', og aliaset du brugte er 'testwebsite', skal du skrive følgende i din browser:http: // test / testwebsite

Din Windows-computer har internetinformationstjenester (IIS) til rådighed, så du kan oprette et testwebsted. Dette er gavnligt for folk der udvikler og opretter websites. IIS-serveren fungerer som en testserver, så udvikleren kan køre applikationen og teste alle former og funktioner. IIS giver dig mulighed for at oprette flere websteder kaldet 'virtuelle mapper' på en computer, så du kan konfigurere hver hjemmeside i udvikling til test.