Sådan opretter du et robotmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opkald

1.

Tilslut opkaldsmodemet til din computer via USB.

2.

Installer enhver softwareinstallationsdisk, der fulgte med modemet, og kør nogen software, så drivere kan installeres, så din computer kan genkende modemet.

3.

Tænd modemet ved at forbinde den ene ende af vekselstrømsadapteren på bagsiden af ​​opkaldsmodemet og den anden ende i stikkontakten.

4.

Installer software, der fulgte med din opkaldsforbindelse . Kør softwaren og tilslut din telefonledning fra bagsiden af ​​modemets telefonstikket til bagsiden af ​​telefonstikket. Åbn internettet ved at åbne softwaren, indtaste dit brugernavn og din adgangskode og klikke på 'Connect'.

Trådløst modem

1.

Tilslut den medfølgende Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​routeren, der er opført som 'Internet', og tilslut den anden ende til bagsiden af ​​din kabel eller DSL-modem, der også er mærket 'Internet'.

Tag et ekstra Ethernet-kabel og tilslut den ene ende til den tilgængelige Ethernet-port i US Robotics, og tilslut den anden slutningen af ​​kablet til din computers tilgængelige Ethernet-port.

3.

Gå til menuen 'Start' og navigér til 'Kontrolpanel' u0026 gt; 'Internet og deling' u0026 gt; 'Internet og netværk' u0026 gt; 'Opret en ny forbindelse.' Windows vil kigge efter det tilgængelige trådløse modem. Klik på U.S. Robotics-modemet, og lav en adgangskode for at få adgang til netværket. Åbn en webside og forsøg på at surfe på internettet.

Trådløs USB

1.

Slut US Robotics USB-modemet til din åbne USB-port på din computer

2.

Installer en installationssoftware, som installerer de nødvendige drivere til, at computeren genkender og interfacer med modemet.

3.

Naviger til 'Start' u0026 gt; 'Kontrolpanel' u0026 gt; 'Internet og deling' u0026 gt; 'Internet og netværk' u0026 gt; 'Opret en ny forbindelse.' Indtast ethvert kodeord, der blev udstedt til dig af din internetudbyder for at få adgang til det trådløse netværk, hvis din trådløse USB blev leveret af din mobiludbyder. Sørg for, at du først har kontaktet den cellulære udbyder for at kontrollere, at enheden er aktiveret.

Du kan bruge et robotmodem til enten at oprette forbindelse til internettet via opkald eller trådløs. Metoden til tilslutning til internettet ved hjælp af et robotmodem ligner alle modemer, men tilgangen til at forbinde et bredbånds- eller opkaldsmodem vil være anderledes. Kontakt din internetudbyder, inden du køber noget amerikansk robotudstyr til at kontrollere kompatibiliteten med din udbyder.