Sådan repareres et Atheros Wireless LAN, der ikke registrerer lokale trådløse netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet for trådløse streg i nederste højre hjørne af Windows 7 PC-skrivebordet, og klik derefter på et trådløst netværk fra listen, der vises. Klik på knappen 'Connect', der vises, og indtast sikkerhedsfrasen for netværket, hvis du bliver bedt om det, og tryk på 'Enter' -tasten. Hvis computeren ikke opretter forbindelse til det trådløse netværk, skal du fortsætte til næste trin.

2.

Klik på startknappen 'Globe' på skrivebordet på Windows 7, og vælg derefter ' Kontrolpanel, '' Netværk og Internet 'og' Netværks- og delingscenter. ' Klik på linket 'Opret en ny forbindelse eller et netværk', vælg 'Vælg manuelt til et trådløst netværk' og klik på knappen 'Næste'. Indtast navnet på det trådløse netværk, som du ønsker at oprette forbindelse til i feltet 'Netværksnavn', vælg derefter 'Sikkerhedstype' og 'Krypteringstype' i netværket, og indtast netværkssikkerhedsnøglen i feltet 'Sikkerhedsnøgle'. Marker afkrydsningsfelterne 'Start denne forbindelse automatisk' og 'Opret forbindelse, selvom netværket ikke sender', og klik på knappen 'Næste'. Klik på knappen 'Luk'. Hvis computeren ikke opretter forbindelse til det trådløse netværk, skal du fortsætte til næste trin.

3.

Klik på startknappen 'Globe', klik på 'Søg' cmd ', højreklik på kommandolinjens ikon, der vises i venstre rude og klik på' Kør som administrator '. Skriv 'ipconfig / all' og tryk på 'Enter' -tasten. Hvis kommandolinjeproduktionen ikke viser en IP-adresse angivet for den trådløse adapter eller viser en IP-adresse, der starter med '169.254,' skriv 'ipconfig / release' og tryk på 'Enter' -tasten. Skriv derefter 'ipconfig / renew' og tryk på 'Enter' -tasten. Hvis computeren ikke opretter forbindelse til det trådløse netværk, skal du fortsætte til næste trin.

4.

Klik på startknappen 'Globe', højreklik på 'Computer' Styre.' Klik på 'Enhedshåndtering' i det vindue, der vises, og klik derefter på overskriften 'Netværksadaptere' i højre side i vinduet 'Computerstyring'. Højreklik på det trådløse adapterikon, der er angivet under 'Netværksadaptere', og klik derefter på 'Afinstaller' i menuen, der vises. Genstart computeren, og lad Windows 7 geninstallere netværksadapterdriverne automatisk igen. Prøv derefter at oprette forbindelse til det trådløse netværk. Hvis computeren ikke opretter forbindelse til det trådløse netværk, skal du fortsætte til næste trin.

5.

Klik på startknappen 'Globe', klik på 'Søg' Systemgendannelse 'og tryk på' Enter '-tasten. Vinduet 'Systemgendannelse' vises. Vælg alternativknappen 'Vælg en anden gendannelsespunkt', hvis den er tilgængelig, og vælg derefter 'Næste' knappen. Klik på et gendannelsespunkt fra listen, forudsat at der vises en dato før, hvornår problemet først opstod, og klik derefter på knappen 'Næste'. Klik på knappen 'Udfør', og klik derefter på knappen 'Ja' i vinduet, der vises. Når Systemgendannelse genstarter computeren, skal du klikke på knappen 'Luk' i vinduet 'Systemgendannelse' og oprette forbindelse til det trådløse netværk.

Microsoft Windows 7 understøtter en bred vifte af netværksadaptere og chipsæt til både trådløse og kablede netværk. Netværksadaptere, der i første omgang leverer god service, kan have problemer senere på grund af softwareopdateringer, nye programinstallationer eller korruptionsforstyrrelser på grund af manglende vedligeholdelse eller malware. Hvis du har en netværksadapter, der ikke fungerer korrekt, er der trin, du kan følge, som normalt løser problemerne.