Sådan taber du en forbindelse til internettet med en dårlig router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg efter en løs forbindelse. Undersøg netværks Ethernet-kablet på computeren, og sørg for, at det er korrekt tilsluttet. Undersøg den anden ende af Ethernet-kablet, der er tilsluttet routeren, og sørg for, at det er korrekt tilsluttet.

2. < / p>

Sørg for, at routeren er tændt. Hvis routeren er tændt, skal du slukke for strømmen ved at tage stikket ud og tilslutte den igen. Dette vil nulstille forbindelsen og muligvis rette op på eventuelle problemer med tilslutningen.

3.

Sørg for, at internettet virker. Tilslut computerens Ethernet-kabel direkte til internetforbindelsen fra modemet, omgå routeren. Dette afgør, om problemet eksisterer med routeren eller selve internetforbindelsen.

4.

p> Afbryd forbindelsen og tilslut det trådløse netværk. Ofte vil en fornyelse af forbindelsen hjælpe med at genoprette forbindelse. Internetforbindelsen kan nemt nås ved at klikke på 'Start menu' og derefter 'Opret forbindelse til'.

En router hjælper med at regulere og administrere en internetforbindelse. Routeren forbinder direkte til internettet, og derefter tilsluttes computeren til routeren. Der er ledede og trådløse routere til rådighed. At tabe en forbindelse til internettet på en router er ikke ualmindeligt. Det er endnu mere almindeligt med trådløse routere, da fluktuationer i signalet let kan resultere i en tabt forbindelse. Fastgørelse af forbindelsesproblemer er normalt ret nemt, hvis der ikke er fysiske problemer med routeren, som et brudt kabel.