WiFi og Digital Phone Konflikter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  WiFi er et udtryk, der bruges til trådløst internet, og en digital telefon er simpelthen en telefon, der foretager opkald via internettet i stedet for over en traditionel telefonlinje. Hvis du har både WiFi og en digital telefon, kan du muligvis opfylde dine telefon- og internetbehov i en pakke. Der er dog en potentiel konflikt mellem digital telefontjeneste og WiFi Internet.

Forbindelse

Et mulig problem mellem WiFi og en digital telefon er tilslutning. Hvis den digitale telefon f.eks. Har den forkerte hardware, kan du ikke tilslutte den til din WiFi-router, hvilket betyder at du ikke kan foretage opkald via din internetforbindelse, som du skal. Men selvom du har korrekte hardwareforbindelser, har du muligvis problemer med at synkronisere telefonen og WiFi, hvis modellerne er adskilt af et generationsgab i teknologi, med enten din telefon eller router er for gammel til den anden halvdel af ligningen.

Signal

Hvis du har en digital, trådløs telefon, kan du muligvis få interferens. Både WiFi-internet og trådløse telefoner bruger radiobølger til at sende beskeder. Hvis din trådløse telefon sender meddelelser med samme frekvens som dit WiFi-signal, kan de to signaler ende up forstyrre hinanden i stedet for at faktisk transportere meddelelser som de 'skulle formodes. Hvis du kan ændre frekvensen af ​​din WiFi-router, din telefon eller begge dele, kan du fjerne dette problem ved at sætte dem på forskellige bølgelængder.

Internet Service

Et potentielt problem med digital telefon og WiFi er, at du skal Sørg for, at din service giver mulighed for begge disse muligheder. Hvis du kun har WiFi-service, kan du muligvis ikke oprette forbindelse til en telefon for at bruge digital stemme. Hvis du derimod har digital stemme, har du muligvis ikke den rigtige internet-tjeneste, der nemt kan udnytte computeren. Det er vigtigt, at din pakke indeholder både WiFi internet og digital stemme, så begge applikationer kan fungere korrekt.