Domain Name Lookup Tools

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Når du starter et websted, er det første skridt, mange mennesker tager, at vælge et domænenavn, der skal vises i deres webadresse. Du vil have et domænenavn, der er fængende, kortfattet og vigtigst, tilgængeligt. Men hvordan finder du ud af, om dit ønskede domænenavn er tilgængelig? Mens nogle websites opkræver for at kontrollere registrerede domænenavne, gør andre det gratis, hvilket kan spare tid og penge på vej til at opbygge dit websted.

Netværksløsninger

Netværksløsninger blev grundlagt for snart 30 år siden og tilstræber at hjælpe små virksomheder med at få deres fod i døren og deres hjemmeside live og online. Det gør det ved at give sine kunder domænenavnsregistrering. Denne mulighed giver dig mulighed for at registrere et nyt domænenavn under enhver udvidelse, herunder .com, .net, .org og de lande, der er landespecifikke. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det domænenavn, du vil bruge, allerede er i brug, søger Network Solutions gennem sin database af domænenavne for at se om den er tilgængelig. Når du har registreret et domænenavn, vil Network Solutions til et årligt gebyr hjælpe dig med dit webdesign og markedsføring for at starte dit websted på rette spor.

Verio

Som en del af NTT Communication, Verio Specialiseret sig i registrering af domænenavne og vedligeholdelse. Under sine produkttjenester tilbyder den en Whois domænenavnsøgning. WhoIs søger gennem en global database med domænenavne for at finde ud af, om den ønskede du allerede er i brug. Når du har besluttet dig for et domænenavn, registrerer Verio det til dig for et månedligt gebyr, der begynder på $9,95 om året for at sikre, at ingen andre vil kunne bruge dit domænenavn. Hvis det domænenavn, du vil bruge, ejes af en anden, giver Verio's WhoIs oplysninger om, hvornår den nuværende kontrakt for domænenavnet udløber. Denne funktion giver dig mulighed for at afgøre, om du vil ændre dit domænenavn eller planlægge det, og Vent til den, du vil udløbe.

Registrer

Efter at have været en del af domænenavnet virksomheden i 15 år, giver Register.com flere tjenester til at administrere din virksomhed online. herunder at finde og registrere et domænenavn. Søg blot efter dit ønskede domænenavn, og Register.com scanner automatisk databasen for at se om den er tilgængelig til registrering. Når du har valgt et tilgængeligt domænenavn, registrerer Register.com domænet under dit navn, så kunderne kan finde din hjemmeside. Sammen med registreringen af ​​domænenavne hjælper Register.com sine kunder med at oprette deres hjemmeside ved at give hjælpspersonale hvert trin i vejen, da de opretter deres hjemmeside.