Hvad er Wireless PCI?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Mange computerproducenter bruger Peripheral Component Interconnect (PCI) -kort til en række enheder på stationære computere, såsom grafikkort og hukommelsesudvidelse. Trådløse PCI-kort kan nemt installeres om et par minutter og indeholder typisk en antenne, der overfører signaler til og fra trådløse routere.

Fordele

PCI-kort installeres på bundkortet på et skrivebord, så ville tøve have en sværere tid at stjæle denne type trådløst kort sammenlignet med en ekstern USB-enhed, der simpelthen ikke kan tilsluttes. PC World-rapporter.

Tip

Inden du installerer et trådløst PCI-kort, skal du kontrollere, at du har en åben slot på din bundkort. Du skal muligvis også installere softwaredrivere for at din computer skal genkende og kunne kommunikere med enheden. Hvis en cd blev pakket med dit trådløse PCI-kort, indeholder det højst sandsynligt en driver, der skal installeres. Se produktdokumentationen for oplysningerne. Trådløse PCI-kort er trådløse adaptere, der bruger PCI-formfaktoren, der findes i mange stationære computere. I modsætning til bærbare computere, der er lette og bærbare, er desktoppen ikke beregnet til at blive flyttet til vilje, men begge kan understøtte trådløst netværk. Trådløse PCI-kort forenkler måden du opretter et netværk på en stationær computer på.