Hvordan ændrer jeg politik fra lokalt til domæne?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til domænecontrolleren for det domæne, som du ønsker at ændre domænepolitikkerne ved hjælp af loginoplysninger til administrator.

2.

Åbn programmet 'Windows Run'. Klik på Windows 'Start' -knappen, og klik derefter på 'Kør'. Vinduet 'Kør' vises.

3.

Åbn 'Microsoft Management Console (MMC).' Skriv 'mmc' i vinduet Kør vinduet, og klik på OK for at fortsætte. Microsoft Management Console åbnes.

4.

Åbn 'Tilføj / fjern snap -vinduet. Klik på 'Fil' på MMC-værktøjslinjen i vinduet Microsoft Management Console, og klik derefter på 'Tilføj / fjern indlæg.' Vinduet 'Tilføj / fjern snap-in' vises.

5.

Tilføj 'Gruppepolicy Management Console.' Klik på 'Gruppepolitik' i vinduet 'Tilføj / fjern snap-in' under fanen 'Standalone'. Klik på 'Tilføj' for at fortsætte . Gruppepolicy Management Console vil blive tilføjet til Microsoft Management Console-vinduet.

6.

Vælg 'Default Domain Policy.' Klik på 'Gruppepolitik' i Microsoft Management Console. Management Console 'for at åbne værktøjet og vælge' Default Domain Policy 'fra de viste politikker. Standard domæne politikker vises.

7.

Rediger standard domæne politik. Baseret på de lokale politikker, som du vil anvende på domænepolitikken, skal du redigere standarddomænepolitikken, så den e domænepolitikken matcher de ønskede sikkerhedspolitikker i den lokale politik. Når du er færdig, skal du afslutte konsolpolitikken for konsolpolitikken og derefter Microsoft Management Console.

I Microsoft Windows er den lokale politik den sikkerhedspolitik, der gælder for den lokale maskine. Når en bruger logger på en maskine, vil den lokale politik blive anvendt, og bestemme hvilke opgaver en bruger kan udføre. Domænepolitikken er den politik, der anvendes på domæneniveau til alle computere, der logger på domænet. Domænepolitikken vil tilsidesætte den lokale politik. En lokal politik kan ikke ændres til en domænepolitik, men domænepolitikken kan konfigureres, så den svarer til sikkerhedsrestriktionerne i den lokale politik, hvilket resulterer i, at de samme sikkerhedspolitikker anvendes på lokalt og domæneniveau til alle computere.