Sådan afbrydes en computer med XP på trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på menuen 'Start', som er placeret i nederste venstre del af computerskærmen. Klik på fanen 'Kontrolpanel' og åbn ikonet 'Netværksforbindelser' for at starte Windows Wireless Connection Manager, som gør det muligt at ændre systemets netværksindstillinger.

2.

< p> Højreklik på ikonet for den trådløse forbindelse, du bruger for at få adgang til internettet. Vælg fanen 'Disconnect' for at afbryde computeren fra det trådløse netværk.

3.

Deaktiver den pågældende trådløse forbindelse, hvis din computer automatisk genopretter forbindelse til internettet. Højreklik på ikonet for den pågældende trådløse forbindelse og vælg 'Deaktiver' for at deaktivere computerens adgang til netværket. Din computer bliver nu helt afbrudt fra dit trådløse netværk. Højreklik på et andet tilgængeligt trådløst netværk, hvis du ønsker det, og klik på 'Connect' for at deltage i det nye netværk.

Mange Windows-computere har indbyggede trådløse LAN-kort. Disse kort giver dig mulighed for at få adgang til internettet samt overføre store filer mellem computere på dit hjemmenetværk uden at bruge et Ethernet-kabel. Over tid skal du muligvis afbryde din computer, der kører Windows XP fra internettet, hvis din internethastighed falder. Brug af Wireless Connection Manager, som er bygget direkte ind i Windows XP-operativsystemet, kan du afbryde forbindelsen til computeren fra det trådløse netværk med blot et par klik med musen.