Sådan beregnes en trådløs WEP-kode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser.

2.

Gå til routers administrationsside. Den nøjagtige adresse til routeren ' s admin side afhænger af routeren. Skriv 'http://192.168.1.1/' i adressefeltet øverst i browseren for at få adgang til admin siden for Linksys eller 3Coms routere, indtast 'http://192.168.2.1/' for at få adgang til Belkin router admin side eller skriv 'http://192.168.0.1' til D-Link eller Netgears admin side.

3.

Indtast dit brugernavn og adgangskode i de tilsvarende felter. Du har aldrig oprettet brugernavn og adgangskode, log ind ved at forlade brugernavnet tomt og indtast 'admin' i adgangskodefeltet. Tryk på søgeikonet eller tryk på 'Enter' -tasten.

4.

Vælg sikkerhedsindstillingen under 'Trådløs' på administrationssiden. WEP-koden skal vises.

WEP står for Wired Equivalent Privacy og er en adgangskode, der sikrer et bestemt netværk. Når du opretter et netværk, har du mulighed for at indtaste en WEP-sikkerhedsadgangskode. Hvis du forsøger at forbinde en anden enhed til et netværk, der er sikret med WEP, vil den nye enhed bede dig om WEP-koden. Hvis du har glemt koden, kan du se den op på din router 's administrative side. Før du starter, skal du sørge for, at routeren er korrekt forbundet til computeren.