Sådan bruges HTTP-godkendelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Skriv 'iismgr.msc' i tekstboksen. Dette er genvejskommandoen, som giver dig mulighed for at åbne din Windows Internet Information Services-konsol.

2.

Højreklik på dit website navn og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Directory Security'. Klik på 'Rediger' for at åbne mulighederne for HTTP-godkendelse.

3.

Kontroller 'Integreret Windows-godkendelse.' Dette kræver, at dine brugere logger ind, før de kan se oplysningerne på serveren. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

4.

Klik på 'OK' i hovedegenskabsvinduet. Dette bringer dig tilbage til hovedkonsollen. Højreklik på dit website navn og vælg 'Gennemse'. En browser åbnes. Du bliver bedt om at logge ind, før du kan se siderne.

Din Windows-server giver dig mulighed for at oprette godkendelse til dine websitebrugere. HTTP-protokollen bruges til at få adgang til sider på webserveren. IIS-manager (Internet Information Services) lader dig konfigurere HTTP-godkendelse. Du kan indstille minimal sikkerhed ved at tillade anonym godkendelse, som typisk er indstillet til åben internetadgang. Du kan integrere Windows-godkendelse ved at kræve, at en bruger logger ind med et netværksbrugers navn. Dette er gavnligt, hvis du vil sikre sektioner på dit websted.