Sådan downloades med DSL til Linux

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer DSL-modemet i nærheden af ​​en telefonstik. Slut det til Linux-computeren ved hjælp af et Ethernet-kabel. Slut den ene ende af Ethernet-kablet til computeren og den anden til bagsiden af ​​modemet i de relevante porte. Ethernet-kabelforbindelsen ligner en telefonforbindelse, men stikket er lidt større. Placer DSL-filtre på alle telefonstikkene i hele huset, undtagen den telefonstik, hvor du forbinder modemet. Slut telefonledningen, der fulgte med routeren, til bagsiden af ​​routeren og til telefonstikket. Tilslut modemmet til et stikkontakt, og tænd computeren.

2.

Gå til Linux 'Desktop' og 'Administration' og klik på 'Settings'. Vælg 'Netværk' fra listen over valgmuligheder.

3.

Marker 'ETH0:' i listen over tilgængelige netværksindstillinger.

4.

Klik på fanen 'Ny'. Vælg xDSL-forbindelsen som enhedstype fra listen over muligheder, der vises. Klik på 'Videresend'.

5.

< p> Vent til vinduet 'Tilføj nyt enheds type' vises, og vælg din Ethernet-enhed fra listen over valgmuligheder.

6.

Indtast navnet på DSL-udbyderen. Indtast ' Normal 'under Kontotype og indtast det brugernavn og adgangskode, du valgte til internettet. Hvis du ikke kan huske disse, skal du ringe til din internetudbyder og bede om brugernavnet og adgangskoden. Klik på 'Videresend'.

7.

Åbn internetbrowseren og start med at surfe på internettet.

Flere computerbrugere vælger at bruge Linux-platformen, men har ofte problemer med at forsøge at downloade indhold fra internettet med et DSL-modem. Instruktionerne, der følger med DSL-modemer, er ofte ikke afgørende for computere, der kører på en Linux-platform. Men DSL-modemer kan bruges sammen med Linux-computere. Følg et par enkle trin for at få oprettet.