Sådan forbedrer du buffers hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk alle andre kørende programmer på din computer, mens du ser en video. Andre løbende programmer forstyrrer din internets tilslutningshastighed.

2.

Stop eller stop alle downloads eller automatiske opdateringer, der muligvis kører på din computer. Dette tager væk fra båndbredden tilgængelig på din computer. Jo mere båndbredde er tilgængelig på en computer, jo lettere vil det være for computeren at buffere videoer, du prøver at spille online eller med en medieafspiller på din computer.

3. < / p>

Se videoen online på et andet tidspunkt, når websitetstrafik er mindre. For mange mennesker, der forsøger at få adgang til et websted for at se videoer, vil forårsage serverproblemer, hvilket i sidste ende vil påvirke buffers hastigheden for den video, du forsøger for at spille.

4.

Hold pause i videoen og lad videoen buffer i et par minutter, før du vælger knappen 'Play' igen. Filmen er i pause kan hjælpe med at løse problemet.

5.

Opdater din internetbrowser eller prøv at se videoen i en anden webbrowser. nds at have mange problemer med buffering videoer.

6.

Luk alle andre faner på din internetbrowser.

Videobufferingsproblemer opstår, når oplysninger, der sendes via internettet, spiller hurtigere, end den kan downloade. Der er ikke noget mere frustrerende end at have et video- eller tv-show, du ser stop og starter igen og igen på grund af buffringshastigheden. kan let fejlsøge din computers buffringshastighed, så du kan se videoer uafbrudt.