Sådan forsøger du at installere bredbånds trådløs igen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer hardware

1.

Sluk computeren og andre enheder, herunder din router og modem. Afbryd udstyret fra væggen, computeren og andre tilslutningspunkter.

2.

Indsæt den ene ende af et telefonkabel i modemets telefonstik. Indsæt den anden ende i en tilgængelig vægstik.Dette skaber forbindelsen til internettet.

3.

Tænd for routeren og tryk på knappen 'Reset', som typisk findes på bagsiden af ​​enheden. returnerer routeren til fabriksindstillinger. Sørg for, at du har det oprindelige brugernavn og adgangskode til routeren, inden du tager dette trin.

4.

Indsæt den ene ende af et Ethernet-kabel i routeren s 'Internet', 'WAN' eller 'WLAN' port. Kablet gør et lydklik, når det sættes korrekt ind. Indsæt den anden ende af Ethernet-kablet i en ledig port på modemet.

5.

Tænd for modemet og vent, indtil lysene angiver en vellykket forbindelse, hvilket typisk er en grønt lys i Internet sektionen. Tænd routeren og vent 3 til 5 minutter.

Konfigurer routeren

1.

Indsæt et Ethernet-kabel i en tilgængelig port, undtagen 'Internet, '' WAN 'eller' WLAN 'på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende til en Ethernet-port på computeren.

2.

Dobbeltklik på ikonet for internetbrowseren og indtast IP-adressen til routeren og tryk på 'Enter' nøgle. Find oplysningerne i routerens brugervejledning eller se en liste over almindelige adresser (se Ressourcer).

3.

Indtast et nyt netværksnavn (SSID) på konfigurationssiden Dette identificerer dit netværk, når du forsøger at forbinde flere enheder.

4.

Vælg sikkerhedstypen (WEP eller WPA) og indtast en adgangskode, når du bliver bedt om det. Routeren bruger adgangskoden at generere krypteringsnøgler i henhold til Microsoft.

Indtast en ny administrativ adgangskode. Fordi routere kommer med standardadgangskoder, er det klogt at oprette en ny for at forhindre folk i at få adgang til din Netværk. Indtast oplysningerne og klik på 'Gem' knappen.

6.

Afbryd forbindelsen til computeren fra routeren og besøg flere websteder for at sikre, at forbindelsen er stabil.

Bredbånds trådløst internet tilbyder fleksibilitet hjemme eller på kontoret og giver adgang til ressourcer, der har en vidtrækkende indflydelse. Otte millioner amerikanere havde adgang til bredbånd i 2000, hvilket steg til næsten 200 millioner i 10 år, ifølge Federal Communications Commission. Den nemme installation har betydning for bredbånds hurtige stigning. Installation af bredbåndstjenester kræver igen, at du styrer hardwaren og gennemfører en konfigurationsproces. Når installationen er færdig, kan du få adgang til internettet og andre ressourcer, der er forbundet med netværket.