Sådan genopretter du en WRT54G-router efter en internetforbindelse blev tabt på AT u0026 T ISP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk dit AT u0026 T Internet-modem ud af stikkontakten. Lad enheden afbrydes i 30 sekunder og sæt den i igen. Dette vil nulstille modemet, så din internetforbindelse kan fungere normalt igen.

2.

Tag stikket til Linksys WRT54G fra dens stikkontakt. Lad enheden frakobles i 30 sekunder og tilslut den igen. Dette vil nulstille routeren, så internetforbindelsen igen kan overføres fra modemet til routeren.

3.

Genstart alle de computere, der er tilsluttet din Linksys WRT54G-router. Dette gør det muligt for alle computere at oprette forbindelse til routeren, hvilket igen gør dem i stand til at oprette forbindelse til internettet. Din internetforbindelse med din AT u0026 T Internet-udbyder er nu sikkerhedskopieret.

Hvis dit AT u0026 T Internet-modem har mistet forbindelsen, påvirker dette det trådløse netværk, der oprettes af din Linksys WRT54G computerrouter. Fordi internetforbindelsen er gået ned, vil det trådløse lokaleområde også gå tabt. Løsningen på dette problem er at nulstille begge enheder. Dette vil få internetforbindelsen til at køre igen, hvilket gør det muligt for routeren at udføre normalt.