Sådan laver du en parabolisk skålreflektor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent den paraboliske omformer fra webstedet i afsnittet Ressourcer. Dobbeltklik på filen, når den er downloadet for at installere den på din computers harddisk. Genstart computeren, når installationen er færdig.

2.

Klik på 'Start'. Vælg ' Parabol Converter 'fra pop op-menuen' Alle programmer '. Indtast' 13 'i Diameter tekstfeltet. Klik på knappen' Beregn '. Klik på knappen' Gem til fil '. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på knappen 'Gem' for at lukke vinduet. Afslut programmet.

3.

Dobbeltklik på filen, der er gemt på skrivebordet, for at få det op i en tekstredigerer. et stykke grafisk papir på bordet. Plot en parabolskurve baseret på dataene i tekstfilen på grafikpapiret med en linjal og blyant.

4.

Placer et ark sporpapir oven på grafikpapiret. Lav en kopi af den parabolske linje med linjalen og blyanten.

5.

Placer pap på bordet. Placer sporingspapiret på pap. Spor kurven gennem sporpapiret på kartonnen d med blyanten. Flyt sporpapiret 2 inches væk fra den første linje. Gentag sporing på pap gennem sporpapir.

6.

Bortskaf grafpapiret og sporpapiret. Skær de to parabolske kurver ud fra papen ved hjælp af en kniv. Du skal have to halvmåneformede stykker.

7.

Placer limningslim på den buede kant af en af ​​dine halvmåneder og læg den mod den øverste kant af udskæringen metalplade. Buk metalpladen, så den følger kurvens kurve. Lim den anden halvmåne på plads nederst på arket.

8.

Skær huller i midten af ​​pap-stykkerne og skub antennestangen på din trådløse router gennem dem . Drej det kurvede metalark, der nu er en parabolisk reflektor, så den vender mod de enheder, der bruger det trådløse signal.

En parabolisk reflektor er i stand til at forbedre signalerne, der modtages af antennen på en trådløs router. En hjemmelavet parabolskål reflektor kan laves med et par forsyninger, hvoraf de fleste kan findes omkring huset. En parabolisk regnemaskine vil give den nødvendige billedbehandling og kan downloades fra internettet og udskrives.