Sådan opretter du VoIP-telefoner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk alle programmer, der kører på din computer, og indsæt installations-cd'en fra telefonen til computeren.

2.

Start installationsguiden fra cd'en for at installere telefondriveren. Advance gennem guiden ved at klikke på knappen 'Næste' nederst på skærmen og ændre de valgmuligheder du har brug for.

3.

Vent på, at føreren installerer og udskriver CD. Tilslut telefonen til din computer ved hjælp af USB-kablet.

4.

Klik på 'Start' menuen og vælg 'Alle programmer.' Vælg mappen 'USB-telefon' fra 'Alle programmer' og klik på ikonet 'USB-telefon'.

5.

Klik på den lille pil i rullemenuen, at kommer til syne. Se gennem mulighederne for den telefonsoftware, som du vil oprette forbindelse til.

6.

Start din VoIP-software og åben 'Lyd' indstillinger i menuen Start. Vælg 'USB-lydenhed' for at forbinde telefonen.

Tips og advarsler

  • Du kan kontakte din internetudbyder om at ændre din tjeneste for at aktivere standardlinjen opkald til foretaget fra din VoIP-telefon.
  • Lad ikke telefonen afbrydes, når du ikke bruger den, eller batteriet dør.
  • VoIP (Voice over Internet Protocol) - eller internettetelefonen - hjælper den traditionelle fastnetelefon forsvinde, da computerbaserede enheder i stigende grad dominerer kommunikation. Brug af VoIP er meget billigere end at bruge standard telefoner, og forbindelserne forbedres hele tiden. Opsætning af en VoIP behøver ikke teknologisk knowhow. Prøv denne opsætning og vær klar til at ringe overalt i verden.