Sådan opretter du en forbindelse mellem en computer og VirtualBox

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Delt mapper

1.

Klik på den virtuelle maskine i det virtuelle VirtualBox-vindue, og klik derefter på knappen 'Indstillinger' i værktøjslinjen.

2

Klik på knappen 'Shared Folders' i vinduet 'Settings'.

3.

Klik på plustegnet ved siden af ​​mappelisten for at tilføje en Ny delt mappe.

4.

Klik på rullemenuen 'Mappepath' -menuen for at tilføje en ny mappe. Naviger til den mappe, du vil tilføje, og klik derefter på 'OK'. Mappen vises i den virtuelle maskine som en delt mappe. Se vejledningen til dit specifikke guest-operativsystem for at se, hvor delte mapper er placeret.

Netværksadapter til værtsbeskyttelse

1.

Klik på den virtuelle maskine i det vigtigste VirtualBox-vindue, og klik derefter på knappen 'Indstillinger' på værktøjslinjen.

2.

Klik på knappen 'Netværk' i vinduet 'Indstillinger'.

p> 3.

Klik på 'NAT' -indstillingen og skift den til 'Host-only Adapter.' Klik på 'OK' for at oprette adapteren. Værtscomputeren og gæstens virtuelle maskine er nu forbundet på et privat netværk, der kun er tilgængeligt for værten og den virtuelle maskine.

VirtualBox er en virtualiseringsplatform, der kører virtuelle maskiner på en værtscomputer. En forbindelse mellem den virtuelle computer og værtscomputeren kan tilvejebringe fil- og tjenesteudvekslingsfunktioner. Virtuelle apparater som webserver og databasekombinationer eller intranetprogrammer kan drage fordel af denne form for interaktion. Der er to måder at etablere forbindelse til værtscomputeren. Hvis du vil dele filer eller mapper, skal du bruge funktionen VirtualBox delte mapper. For at dele databasetjenester, FTP eller Web-tjenester, skal du bruge en netværksforbindelse til værtsform. Netværksadapteren til værtsbeskyttelse giver en netværksforbindelse mellem værtscomputeren og den virtuelle maskine.