Sådan opretter du et Singapore VoIP-nummer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undersøg de forskellige virksomheder, der tilbyder en VoIP-tjeneste i dit land. Sammenlign noter og priser mellem hver virksomhed for at se, hvem der giver dig det bedre tilbud for pris, opkald dækning og systemkrav. Søg på hver hjemmeside for eventuelle kontraktsaftaler eller ansvarsområder, du måtte være forpligtet til at opfylde. Se på hjemmesiden for tilbud til nye kunder.

2.

Placer din ordre hos firmaet. Informer firmaet du befinder dig i Singapore og bede om at etablere et nummer til dig. Dit nummer vil have landekoden 65 for alle, der ringer til dig fra et andet land. Resten af ​​telefonnummeret dedikeret til dig vil have syv tal.

3.

Placer dit skrivebord eller bord, hvor du vil have din computer station oprettet. Her finder du modemet til din internetforbindelse. Du skal have fuldstændig adgang til bagsiden af ​​computeren, så du kan indsætte kablet. Find den stikkontakt, der giver kabelsignalet, og tilslut et kabel fra stikkontakten til Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren. Skub stikket helt ind indtil du hører et klik, der angiver en korrekt forbindelse.

4.

Slut den ene ende af netledningen til en stikkontakt eller stikkontakt. Tilslut den anden ende af netledningen til modemets bagside. Kontrollér modemets forside for at sikre, at LED-lamperne lyser. Disse lamper skal være solide grønne eller blinke og mærkes med Strøm, Modtag, Send, Online og Aktivitet (afhængigt af modemets model kan LED-mærkerne være forskellige). Tænd din computer, og åbn din webbrowser.

5.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på modemets bagside. Slut den anden ende til ethvert tilgængeligt Ethernet-port på din computer. Klik på Windows 'Start' knappen, og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværksforbindelser.' Dobbeltklik på ikonet 'Local Area Connection'. Klik på Egenskaber og dobbeltklik på 'Internet Protocol (TCP / IP).'

6.

Hent din IP-adresse fra din computer ved at klikke på 'Start' Kør. 'Skriv' CMD og tryk 'Enter.' En ny kommandoprompt åbnes. Skriv 'ipconfig' (uden citater) og tryk 'Enter'. Du vil se linjer med oplysninger på skærmen. Din IP-adresse vil se sådan ud: '123.45.67.89.' Klik på knappen 'Brug følgende IP-adresse' og indtast din IP-adresse. Indtast derefter undernetmasken. Brug '255.255.0.0' (uden citater), som er fælles for alle pc'er.

7.

Klik på 'Brug følgende DNS-serveradresse.' Indtast DNS IP-adresserne i de relevante felter. Kontakt din kabeludbyder for denne information. Sørg for at indtaste disse tal korrekt. Klik derefter på 'OK'. Genstart computeren, og du skal have adgang til internettet via dit modem.

Voice Over Internet Protocol (VoIP) er en tjeneste, der gør det muligt for folk at foretage telefonopkald billigere end den traditionelle telefonudbyder. Et VoIP-nummer kan etableres ethvert sted i verden, hvor et VoIP-selskab opererer. Der er flere mærke internationale virksomheder tilgængelige online. Du kan også shoppe rundt for lokale udbydere i dit område. Du skal bruge et par enkle emner til at hjælpe dig med at oprette et telefonnummer, mens du bor i Singapore.