Sådan opsætter jeg min egen FTP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Programmer' i listen over links i det åbne vindue.

2.

Klik på 'Slå Windows-funktioner til eller fra' under afsnittet 'Programmer og funktioner'. Her vises alle de Windows-komponenter, der er installeret på computeren. Klik på plustegnet ved siden af ​​'Internet Information Services' for at udvide en liste over muligheder.

3.

Klik på plustegnet ved siden af ​​'FTP Publishing Service.' Markér afkrydsningsfelterne 'FTP Management Console' og 'FTP Server'. Disse to komponenter installerer tjenesten og den vigtigste FTP-konsol, der bruges til at konfigurere din tjeneste.

4.

Klik på 'OK' for at installere softwaren. Det tager kun et par minutter at installere tjenesten. Når du er færdig, kan netværksbrugerne få adgang til din computer ved hjælp af FTP-tjenesten.

Tips og advarsler

  • Du skal have en version af Windows, der understøtter FTP, f.eks. Windows Vista Ultimate, Business og Enterprise Editions. Da Microsoft indeholder FTP 7.5 med Windows 7 og Windows Server 2008 R2, gælder ovenstående instruktioner ikke for disse operativsystemer.
  • File Transfer Protocol, eller FTP, er en type adgangsbesøg besøgende på dit websted brug for at downloade dokumenter fra din hjemmeside. Windows-operativsystemet leveres med FTP-adgangskapacitet, men du skal først installere det på din computer. FTP installerer ikke som standard, når du installerer Windows-operativsystemet. Du kan bruge værktøjer, der er indbygget i Windows, til at installere FTP-adgang og aktivere besøgende på dit websted for at downloade filer ved hjælp af en webbrowser.