Sådan parrer du en Sony Vaio med et Motorola-headset

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din Motorola-oplader til porten på dit Motorola-headset. Slut derefter opladeren til væggen. Lad headsettet oplade i mindst 20 minutter, før du forsøger at para det.

2.

Placer dit Motorola-headset i parringstilstand. Den nøjagtige proces vil afvige lidt afhængigt af headsetets model, men for de fleste afbryder du enheden ved at holde hovedknappen nede, og tryk derefter på hovedknappen, indtil LED-indikatoren bliver solid blå eller lilla. For Motorola-headset med en flip-boom-mikrofon er alt, hvad du skal gøre, vip mikrofonen åben og headsettet går i parringstilstand.

3.

Klik på 'Windows' knappen i nederste, venstre hjørne af dit Sony Vaio-skrivebord. Klik derefter på markøren i søgefeltet, der er mærket 'Søg programmer og filer' og indtast 'Smartwi Connection Utility' i boksen. Klik på programmet, når det vises over søgefeltet.

4. Klik på den grå knap ved siden af ​​'Bluetooh' i 'SmartWi Connection Utility' og træk den over til 'On' -positionen til højre. Luk vinduet, når du er færdig.

5.

Klik på knappen 'Windows' igen. Klik derefter på markøren i søgefeltet, der er mærket 'Søgningsprogrammer og Filer 'og skriv' Bluetooth 'i feltet. Windows 7 vil søge efter et par sekunder, og du vil se flere Bluetooth-programmer vises over søgefeltet.

6.

Vælg' Tilføj Bluetooth-enhed 'fra listen. Den vil blive placeret under hovedkontrolpanelet ng. Et vindue åbner og viser alle de nærliggende Bluetooth-enheder.

7.

Klik på dit Motorola-headset og klik derefter på 'Næste'. Indtast '0000', når Windows 7 beder dig om en adgangskode. Klik på 'Udført' for at afslutte forbindelsen mellem dit Sony Vaio og dit Motorola Bluetooth-headset.

Din Sony Vaio-computer er udstyret med Bluetooth-teknologi, som giver dig mulighed for at tilslutte trådløse tilbehør som et tastatur, en mus, printere og endda et headset. Før du kan lytte til din computers lyde, selvom dit Motorola Bluetooth headset, skal du gennemgå en forbindelsesproces, som gør det muligt for dit headset og din computer at kommunikere med hinanden. Selvom forbindelsesprocessen plejede at være lidt involveret, med Windows 7 kan du få enheden tilsluttet inden for få sekunder.