Sådan søger du dine internet browsingvaner efter IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn websøgningsprogrammet. Hvis computeren har mere end et webbrowserprogram, skal du tjekke hver enkelt individuelt, fordi programmerne ikke deler historikfiler med hinanden. Fælles webbrowser programmer fra 2010 er Internet Explorer, Safari og Mozilla Firefox.

2.

Hold 'Control' nøglen og tryk på 'H.' Denne genvej vil vise historien.

3.

Brug din mus skal navigere igennem historien.Du vil se overskrifter, der siger 'I dag', 'Sidste 7 dage' og 'Sidste måned.' Hver af disse svarer til den angivne tidsperiode. Udover hver historiefil er der en tid, der fortæller du når nøjagtig internetsiden blev åbnet.

Tips og advarsler

  • Sørg for at tjekke historikken på hvert web-browsningsprogram.
  • li> De fleste programmer giver dig mulighed for at rydde din historie. Din internetprotokoladresse er den adresse, der er tildelt til din computer, når den har adgang til internettet. Generelt bruges denne adresse på region-til-region-basis. For eksempel tilhører folk i Peoria, Arizona en anden IP-region end dem i Flagstaff, Arizona. Når du surfer på internettet, overvåger uanset hvilket program du bruger, en browserhistorik. Dette er gjort, så du nemt kan finde de websider, du har besøgt for nylig. For at få adgang til browserens historie af en IP-adresse skal du kunne få adgang til den computer, hvorfra browseren blev udført.