Sådan udbygges hjemme netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer trådløst netværkskort

1.

Sluk for computeren og tag stikket ud af væggen.

2.

Brug en skruetrækker til at fjerne sidedækslet fra computerens tårn.

3.

Find PCI-slidserne på computerens bundkort. Disse vil normalt være hvide og placeret i bunden hjørne mod tårnets bakside.

4.

Fjern metaldækslet fra kortpladsen bag på computerens tårn.

5.

Sæt det trådløse netværkskorts bronzekonnektorer i PCI-pladsen på din computer. Du skal føle, at den klikker på plads, når den sættes korrekt.

6. < / p>

Skru netværkskortet til dit computertårn, hvis det er nødvendigt.

7.

Tilslut den trådløse antenne til netværkskortet, hvis det er nødvendigt.

8.

Luk dækslet til computerens tårn og sæt computeren i igen.

9.

Tænd for din computer og lad den være at opdage det nye trådløse kort. Det skal automatisk installere drivere til kortet. Når dette er gjort, kan din computer registrere et signal fra din trådløse router.

10.

Gentag denne proces med hver computer, der kræver et nyt trådløst kort.

Installer og opret forbindelse til trådløs router

1.

Slut den ene ende af netværkskablet til den udgående port på dit internetmodem.

2.

Slut den anden ende af netværkskablet til den indgående internetport på din trådløse router. Du bør se lys vises på forsiden af ​​din router, der angiver den indgående internetforbindelse.

3.

Klik på knappen 'Start' på en computer, der har det trådløse netværkskort installeret .

4.

Klik på 'Connect to' på 'Start' menuen. Dette vil starte en liste over lokale trådløse forbindelser.

5.

Klik på din router en gang for at vælge den, og klik derefter på 'Connect.' Din computer vil automatisk oprette forbindelse til den trådløse router.

6.

Gentag denne proces med hver computer, du skal oprette forbindelse til netværket.

h4> Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har det godt til at installere et kort inde i din computer, kan du købe USB trådløs internetadaptere til dine computere som et alternativ.
  • Du vil måske logge ind på din router s dashboard og indstille en netværkssikkerhedsnøgle på din router. Dette forhindrer eksterne trådløse enheder i at bruge din internetforbindelse.
  • Gennemgå dokumentationen, der fulgte med din router, for at få oplysninger om, hvordan du logger ind på din router for at angive en sikkerhedsadgangskode og administratorkonto.
  • Du kan oprette et computernetværk derhjemme, der gør det muligt for flere computere at forbinde sammen for at dele ressourcer og internettjenester. Hvis du vil udvide dit nuværende hjemmenetværk, kan du købe en trådløs router og trådløse netværkskort til dine computere. Den trådløse router giver dig mulighed for at forbinde et stort antal trådløse computere og enheder i hjemmet, så længe computeren er inden for rækkevidden af ​​routerens signal. Dette giver dig mulighed for at oprette et netværk uden at køre ledninger gennem huset.