Infrastrukturkrav for en internetserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Selvom det er teoretisk muligt at køre en hjemmeside fra en ekstra computer, der sidder i kælderen, er hosting en sikker pålidelig hjemmeside mere end servere, software og kabler. At opbygge en intern web tilstedeværelse indebærer planlægning, tid og ressourcer. Nogle infrastrukturkrav er nødvendige for at opbygge en pålidelig og langsigtet tilstedeværelse på internettet.

Internetudbyder (ISP)

Valg af den korrekte båndbredde og netværksforbindelse (kabel, DSL og T1) er afgørende for webstedets Web-tilstedeværelse. Balancering af ydeevne, omkostninger, funktioner og pålidelighed vil enten gøre webstedet til en succes eller tømme virksomhedens bankkonto. Tal med andre med erfaring, før de mødes med flere leverandører.

Kommunikationsudstyr

Routeren og kommunikationsgrænsefladen (kabelmodem, DSL-modem, bro eller anden enhed) og de kabler, der forbinder dem, danner broen fra nettet server til omverdenen. Det meste af dette udstyr vil blive leveret af internetudbyderen, men da webstedet vokser mere udstyr som f.eks. Switche, nav, patchpaneler, ledninger og firewalls, vil det være nødvendigt. Vælg en enkelt leverandør for så meget af dette udstyr som muligt for at minimere fingerpeging, når hardware ikke fejler.

Strøm

Efter kommunikationsudstyret er den vigtigste nødvendige enhed en pålidelig uafbrudt strømforsyning (UPS). Denne enhed opretholder strøm, når udvendige linjer fejler, og fortsætter med at drive serverne og kommunikationsudstyret i en forudbestemt tidsperiode, før du graciøst nedbringer udstyret. Backup generatorer og andre alternative strømkilder kan også overvejes, hvis 24/7 pålidelighed er kritisk.

Afkøling

Selvom forhøjede gulve og multi ton aircondition er normalt ikke nødvendige, kan der være behov for en separat termostat eller ekstra køling. for at beskytte serveren og kommunikationsudstyret. Værelset skal opretholdes et sted mellem 65 og 75 grader Fahrenheit for at beskytte udstyret.

Netværkssikkerhed

Firewalls (både hardware og software) er nødvendige, men kan give en falsk følelse af sikkerhed, hvis den ikke er konfigureret korrekt. Forpligter dig til at lære og praktisere internet sikkerhedsprincipper. Konfigurer firewalls, routere og andre sikkerhedsenheder til at filtrere uønskede pakker ud. Hærde servere, ændre alle standardadgangskoder og holde opdateringer til operativsystem og software.

Fysisk sikkerhed

Alt netværkssikkerhed vil være ubrugeligt, hvis nogen går væk med serverne. Hold servere og kommunikationsudstyr bag låste døre. Værelset skal være sikkert centralt i nærheden af ​​strøm og kommunikation og et sted hvor trafik nemt kan overvåges. Udvikle en omfattende sikkerhedsplan, fastsæt rimelige politikker og håndhæve dem.

Andre emner

Ud over de ovennævnte emner har et typisk serverrum brug for møbler, stativer, monteringsudstyr, hylder og andre genstande for at gøre dette til en behageligt sted at arbejde. Udstyret skal være op af gulvet, kabler bør arrangeres pænt og organiseres for nem adgang, udstyr skal placeres for at lette vedligeholdelsen, og værelset skal være pænt og ordentligt.