Installationsprocedurer for Linksys WRT120N

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for strøm til alle computere, der skal oprette forbindelse til routeren og modemet fra din internetudbyder.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra modemet til porten 'Internet'. Tilslut derefter alle computere til en af ​​portene mærket '1' til '4'.

3.

Tænd modemet og routeren. Når lysene begynder at blinke, hvilket tyder på, at netværket er i gang, skal du starte computeren.

4.

Start en browser som Internet Explorer eller Firefox og skriv ' 192.168.1.1 'i adressefeltet og skriv' admin 'i adgangskodefeltet, men lad brugernavnet være tomt.

5.

Konfigurer trådløs adgang ved at navigere til' Basic Trådløs indstillinger 'fanen. Skift SSID til et unikt netværksnavn. Den har maksimalt 32 tegn og kan indeholde både bogstaver og tal. Alle brugere på netværket bruger dette til at identificere netværket.

6.

Skift til fanen 'Trådløs sikkerhed' for at sikre dit netværk. Indtast en adgangskode, som du vil huske, men det er svært at gætte. Der er mange muligheder, men adgangskoden skal være mellem 8 og 63 tegn. Vælg WPA-kryptering.

7.

Giv SSID og adgangskode til alle trådløse personer.

Linksys WRT120N er en trådløs hjemmerouter. Det giver dig mulighed for at forbinde flere computere til at dele en internetforbindelse og filer og printere. Det har også indbyggede sikkerhedsfunktioner, herunder en adgangskode og firewall. at beskytte adgangen til netværket fra uautoriserede personer. Frontpanelet viser status for netværket, og hvilke porte er aktive. Det giver fire computere mulighed for at forbinde og ubegrænsede trådløse forbindelser. Installationsprocessen kræver et par grundlæggende trin, før du 're up og surfing.