Sådan Fix en pc, der skifter trådløse netværk af sig selv

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel' og 'Netværks- og delingscenter'. Klik på 'Administrer trådløst netværk' og klik på 'Tilføj'. Klik på 'Opret en netværksprofil manuelt' i vinduet, der åbnes.

2.

Indtast det netværksnavn, du vil logge ind automatisk, hver gang du starter computeren i 'Netværksnavn' -felt. Vælg den kryptering, dit netværk anvender, og sørg for at placere et afkrydsningsfelt i 'Start denne forbindelse automatisk' samt i 'Opret forbindelse, selvom netværket ikke udsendes.' Klik på 'Næste' og derefter 'Luk'.

3.

Klik på ikonet for trådløse stave i systembakken ved siden af ​​uret i nederste højre hjørne af din computerskærm. Højreklik på det netværk, du ikke vil oprette forbindelse til længere, i vinduet, der åbnes, og vælg 'Egenskaber'. Fjern markeringene fra 'Start denne forbindelse automatisk' og fra 'Opret forbindelse, selvom netværket ikke udsendes.' Klik på 'Næste' og derefter 'Luk'.

Trådløst netværk er god teknologi, når den fungerer korrekt. Det giver friheden til at bruge din computer, uanset hvor du vil, når du vil. Mange caféer og restauranter tilbyder gratis internetadgang som et incitament for kunderne. Men hvis din computer forbliver frakoblet fra netværket, du valgte og forbinder til andre synlige netværk, kan det ud over at være irriterende være en grund til bekymring, da sådanne forbindelser betragtes som uautoriseret adgang. Hvis du ændrer et par indstillinger, forhindres det i at ske.