Sådan etablerer du ekstern pc-adgang til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktiver fjernbetjeningstilslutningen på den computer, du vil bruge ved at klikke på knappen 'Start' i nederste venstre hjørne og derefter på 'Kontrolpanel' u0026 gt; 'System og vedligeholdelse' u0026 gt; 'System.'

2.

Klik på 'Fjernindstillinger' u0026 gt; 'Vælg brugere'. Klik på 'Tilføj', når du får en dialogboks, der vises mærket Fjernbordsbrugere. Tilføj brugere i dialogboksen Vælg brugere eller grupper. Klik på 'OK'.

3.

Start den computer, du vil bruge til at styre fjerncomputeren. Klik på 'Start' knappen, og derefter 'Alle programmer' u0026 gt; 'Tilbehør' u0026 gt; 'Fjernbordsforbindelse.'

4.

Indtast navnet på den computer, du vil kontrollere, eller dens IP-adresse. Klik på 'Connect'.

Tips og advarsler

  • Du kan hente IP-adressen på den eksterne computer ved at klikke på knappen 'Start' u0026 gt; 'Alle programmer' u0026 gt; 'Tilbehør' u0026 gt; 'Kommandoprompt.' Skriv 'ipconfig' ved spørgsmålet. IP-adressen vil være en streng på fire tal adskilt af perioder, som f.eks. 192.168.0.1.
  • Få fjernadgang til en computer, der bruges til at tage omhyggelig planlægning og dyre software. Det er nu betydeligt nemmere takket være funktioner, der er inkluderet i de fleste Windows-baserede operativsystemer. Der kræves ikke separat software, og der kræves lidt teknisk færdighed. Selvom alle versioner af Windows 7 har fjernadgangsprogrammer, kan du bruge den kun for at oprette forbindelse til computere, der kører Windows 7 Ultimate, Professional eller Enterprise.