Sådan får du adgang til DSL Internet fra flere steder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer DSL-modemet som angivet i enhedens instruktioner. Generelt indebærer det at tilslutte en telefonlinje til en telefonstikket og til telefonstikket på modemet og derefter tilslutte en Ethernet-kabel på modemets bagside og tilslutter strømforsyningen til væggen og modemets bagside.

2.

Slut den anden ende af Ethernet ledning til internet / indgangsport på bagsiden af ​​routeren.

3.

Brug en anden Ethernet-kabel til at forbinde computeren til en af ​​Ethernet-portene på bagsiden af ​​routeren .

4.

Tilslut strømforsyningen, og tilslut den derefter til bagsiden af ​​routeren.

5.

Brug webbrowseren på computeren for at kontrollere, om du har en internetforbindelse.

6.

Slut yderligere Ethernet-ledninger til de andre porte på bagsiden af ​​routeren, og træk snoren til De andre steder, hvor du vil have adgang til internettet.

Tips og advarsler

  • En trådløs router kan gøre det nemmere at få adgang t gennem et hjem eller kontor på en bærbar computer. Opsætning af en trådløs router kan variere afhængigt af producent og model.
  • DSL står for Digital Subscriber Line, en type bredbåndsinternetservice, der tilbydes via digitale telefonlinjer. Det er generelt ikke så hurtigt som kabel internet service, selv om det er betydeligt hurtigere end nogen modembaseret internet service. DSL er bundet til en fysisk telefonlinje; For at få adgang til internettet fra flere steder inden for en bygning, der serviceres af en DSL-telefonlinje, skal du oprette en router for at opdele internetforbindelsen mellem flere computere.