Sådan får du adgang til Password Manager

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen i proceslinjen og vælg 'Kontrolpanel'. Dette viser et vindue med flere linkindstillinger.

2.

Skriv 'Brugerkonti' i søgefeltet i øverste højre hjørne af 'Kontrolpanel'. Tryk på 'Enter' for at få vist en liste over kontoværktøjer. Klik på 'Brugerkonti'. Dette er administrationskonsollen for brugere og konti 'adgangskoder'.

3.

Klik på 'Administrer en anden konto', hvis du vil redigere en anden brugers adgangskode på computeren. Klik på 'Skift adgangskode'.

4.

Indtast den nye adgangskode i tekstfelterne, hvis du vil ændre adgangskoden til brugeren. Klik på 'Skift adgangskode' for at afslutte ændringerne.

Windows-operativsystemet har en brugerkonto og adgangskodeadministrator, der lader dig redigere og oprette brugernavne og adgangskoder på systemet. Løsningsadministratoren lader en administrator oprette adgangskoder til hver bruger på systemet, men en bruger har også adgang til administratoren for sin egen konto. Ændring af adgangskode sikrer ofte computeren mod uautoriseret adgang fra en person, som har erhvervet brugerens adgangskode.