Sådan får du adgang til en WiFi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut WiFi-antennen til en strømkilde, som f.eks. en stikkontakt, medmindre antennen er batteridrevet. Sørg for, at antennen er placeret i et område, der modtager et signifikant signal. Hvis du anbringer en antenne for langt væk, vil det kun øge et forfærdeligt trådløst signal.

2.

Kontroller det trådløse signal ved hjælp af din bærbare computers trådløse signalindikator for at finde ud af signalstyrken. Kør dit musikon over det trådløse forbindelsesikon, der findes i proceslinjen nederst til højre på computerskærmen.

3.

Placer antennen. Hvis den er i et godt sted, dit trådløse signal skal få et signifikant boost, og den trådløse identifikation skal være den samme. Antennen vil springe og udvide udsendelsesområdet for dit nuværende signal.

Tips og advarsler

  • Der er mange forskellige kommercielle trådløse antenner til rådighed. Du skal sammenligne dem for at finde en, der understøtter de funktioner, du ønsker.
  • En trådløs antenne er en enhed, der forbinder et bestemt trådløst signal og hjælper med at udvide radiosignalets radius. En trådløs antenne er meget nyttig, når du vil have trådløs adgang uden for det normale område. Hvis du har legitimationsoplysningerne til din trådløse router, er den først og fremmest opgave, der skal udfyldes før tilslutning til den trådløse antenne.