Sådan kommer du rundt om Websense i Yahoo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug HTTPS-tjenesten til at komme til blogs, der er blokeret. Nogle websteder bruger HTTPS til at beskytte oplysninger fra hackere. Websense blokkerer ikke HTTPS af tekniske grunde. Mens du er på Yahoo-søgemaskinen, skal du skifte HTTP'en i webbrowseren til 'HTTPS.'

2.

Dobbeltklik på 'Værktøjer' i din browser. Hit 'Internet muligheder.' Vælg fanen 'Forbindelser'. Vælg hvilken proxyserver du vil oprette forbindelse til browseren. Proxyen viser den blokerede blog.

3.

Brug Yahoo til at gå til en anonym proxywebsite. Anonym proxy websteder vil fungere som en proxyserver, men det behøver ikke at få adgang til Yahoo-indstillingerne. Du kan bruge proxyserveren og behøver ikke bekymre dig om indstillingerne.

Tips og advarsler

  • Prøv proxy-websteder som KProxy og Youhide.
  • Det er nemt at komme rundt om Websense i Yahoo Websense-software er et filtreringsmiddel, som forhindrer brugere i at få adgang til nogle internetsider. Du kan normalt finde denne software i computere på skoler eller på arbejdspladser. Websense stopper brugere på disse steder fra at besøge sociale netværkssider eller personlige e-mail-websteder. Det forhindrer også brugere i at blogge. Men hvis du virkelig skal gå til en blog af en eller anden grund, er der enkle måder omkring Websense.