Sådan kopieres filer fra et delt bibliotek til denne computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Computer'. Dette åbner et Explorer-vindue med en liste over harddiske, herunder kortlagte netværksdrev.

2.

Klik på 'Kort et netværksdrev' for at åbne guidenvinduet. Vælg et drevbogstav fra rullemenuen. Klik på 'Gennemse' og peg på placeringen af ​​det delte bibliotek på den eksterne computer. Klik på 'Udfør' for at kortlægge til computerens ressource. Dette returnerer dig også til Explorer-vinduet, og du kan nu se det kortlagte drevbogstav.

3.

Dobbeltklik drevbogstavet for at åbne det delte bibliotek. Klik på Windows 'Start' -knappen igen og klik på 'Computer'. Dette åbner et andet vindue på skrivebordet. Naviger til det sted, hvor du vil kopiere filerne.

4.

Højreklik på en fil på det delte biblioteksdrev og vælg 'Kopier'. Højreklik på den lokale mappe på skrivebordet og vælg 'Indsæt'. Dette kopierer filen fra den delte ressource til din desktop.

Delte biblioteker er mapper placeret på en anden Windows-computer, som du har adgang til. Disse delte biblioteker giver dig mulighed for at kortlægge et netværksdrev til ressourcen, som placerer en genvej til mappen på dit eget skrivebord. Dette gør det mere bekvemt at få adgang til fjerncomputeren s filer. Når du har kortlagt et drev til det delte bibliotek, kan du frit kopiere filer fra den eksterne placering til en mappe på skrivebordet.