Sådan opbygger du en 2.4G skål antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer parabolantenne på gulvet med bagsiden opad. Mål skålens bredde med målebåndet. Placer en prik ved halvvejs mærket på fadet med en blyant. Gentag denne procedure, men måler højden af ​​fadet i stedet.

2.

Læg de to punkter op for at finde midtpunktet på fadet. Lav en prik midt på punktet med blyanten.

3.

Bor et hul gennem prikken ved centerpunktet med den elektriske boremaskine. Sand hullets indvendige kanter glat med det grove sandpapir.

4.

Skru antennestangens bund med fingrene. Fjern stangdækslet fra bunden. Bortskaf stangdækslet i skraldespanden.

5.

Skub spidsen af ​​den udvidede ledning fastgjort til bunden gennem hullet. Stop med at skubbe, når basen er næsten ved hullet - en tomme eller to ud af hullet.

6.

Påfør limlim omkring bunden, så den stikker til fadet . Lad bindelimmen indstilles i et par timer, men ikke mindre end tre.

7.

Tilslut antenneporten til Pigtail N-adapteren i bunden af ​​antennestangen. Fjern Wi-Fi-kortet fra spalten på siden af ​​den bærbare computer.

8.

Fjern antennedækslet fra Wi-Fi-kortet ved hjælp af spidsen af ​​en fladkantet guldsmedens skruetrækker eller din negle. Sæt antennedækslet væk for opbevaring.

9.

Tilslut antennekabelskablet til Pigtail N-adapteren i antenneporten på Wi -Fi-kort. Sæt W-Fi-kortet tilbage i åbningen på siden af ​​den bærbare computer.

Et trådløst 802.11g-netværk bruger 2,4 GHz-frekvensbåndet til at levere Wi-Fi-transmissioner. Opbyg en parabolantenne, der bruger 2,4 GHz-frekvensen til at sende og modtage Wi-Fi. Nogle forsyninger fra en hardwarebutik eller hobbybutik vil være nødvendige sammen med nogle værktøjer, som de fleste husholdninger allerede har. En parabol vil også være påkrævet. Dette kan købes til meget små penge på en gårdsalg eller skolebytteforening, eller fra en satellitforretningsbutik. Voksenovervågning er nødvendig, hvis et barn er involveret på grund af brugen af ​​et elværktøj.